dijous, 22 de juliol del 2010

L'itinerari

Aquest dies a la feina molta gent em diu: "Però tu no marxaves?". Sembla que tinguin ganes de perdre'm ja de vista! :)

També molta gent em pregunta quin és l'itinerari que farem. Així que anem a explicar el pseudo-itinerari que tenim pensat.

I dic pseudo perquè l'itinerari és força obert i l'anirem creant a mesura que anem avançant. Tenim idees de llocs, zones i coses que voldríem fer i veure, però sense tenir una ruta prefixada. A més, si un lloc ens agrada i ens hi trobem a gust, ens hi quedarem varis dies. Si tenim possibilitat de treballar i/o cooperar en algun lloc, potser ens hi quedem un temps...

Sabem que el 6 d'agost de 2010 arribarem a Delhi (Índia) de matinada. Sabem que el 20 de febrer de 2011 abandonarem Singapur rumb cap a Barcelona. I el que pugui passar pel mig és un misteri. Aquest misteri és una de les coses que més m'agrada d'aquest viatge.

Sempre he viatjat sabent amb antelació la ruta i les coses que volia fer. M'encanta planejar viatges. Quan vaig anar a Nova Zelanda en 5 setmanes vaig comprimir tants llocs, trekkings i activitats que vaig anar més estressat que a Barcelona. Estic exagerant, evidentment, però viatjar amb aquesta llibertat i a un nou ritme serà quelcom nou per a mi.

La primera part del viatge la tenim més o menys pensada, però com més endavant menys sabem com serà. De Delhi anirem al Laddakh amb l'Albert i l'Arantza, on pensem fer un trekking. Després de separar-nos d'ells probablement viatjarem cap al sud per després creuar el nord de l'Índia d'oest a est: Rajastan, Agra, Benarès... per anar a petar al Nepal, on farem un o dos trekkings més. M'agradaria tornar a estar als peus de l'Everest, però ja ho veurem. Probablement hi arribarem en temporada alta i no s'hi podrà estar de tanta gent que hi haurà.

Probablement de Katmandú volarem a Bangkok (Tailàndia), porta d'entrada a països com Vietnam, Cambodja, Laos... Ens han parlat especialment bé de Laos, però tota aquesta part del viatge està molt verda.

Finalment, tenim molt clar que volem anar a Indonèsia, un país on trobarem grans muntanyes, volcans, selves... i un fons marí espectacular per fer-hi submarinisme.
És probable que a Indonèsia ens hi estem 2 mesos, però ja veurem...

Tot està per descobrir!