dijous, 22 de juliol del 2010

L'itinerari

Aquest dies a la feina molta gent em diu: "Però tu no marxaves?". Sembla que tinguin ganes de perdre'm ja de vista! :)

També molta gent em pregunta quin és l'itinerari que farem. Així que anem a explicar el pseudo-itinerari que tenim pensat.

I dic pseudo perquè l'itinerari és força obert i l'anirem creant a mesura que anem avançant. Tenim idees de llocs, zones i coses que voldríem fer i veure, però sense tenir una ruta prefixada. A més, si un lloc ens agrada i ens hi trobem a gust, ens hi quedarem varis dies. Si tenim possibilitat de treballar i/o cooperar en algun lloc, potser ens hi quedem un temps...

Sabem que el 6 d'agost de 2010 arribarem a Delhi (Índia) de matinada. Sabem que el 20 de febrer de 2011 abandonarem Singapur rumb cap a Barcelona. I el que pugui passar pel mig és un misteri. Aquest misteri és una de les coses que més m'agrada d'aquest viatge.

Sempre he viatjat sabent amb antelació la ruta i les coses que volia fer. M'encanta planejar viatges. Quan vaig anar a Nova Zelanda en 5 setmanes vaig comprimir tants llocs, trekkings i activitats que vaig anar més estressat que a Barcelona. Estic exagerant, evidentment, però viatjar amb aquesta llibertat i a un nou ritme serà quelcom nou per a mi.

La primera part del viatge la tenim més o menys pensada, però com més endavant menys sabem com serà. De Delhi anirem al Laddakh amb l'Albert i l'Arantza, on pensem fer un trekking. Després de separar-nos d'ells probablement viatjarem cap al sud per després creuar el nord de l'Índia d'oest a est: Rajastan, Agra, Benarès... per anar a petar al Nepal, on farem un o dos trekkings més. M'agradaria tornar a estar als peus de l'Everest, però ja ho veurem. Probablement hi arribarem en temporada alta i no s'hi podrà estar de tanta gent que hi haurà.

Probablement de Katmandú volarem a Bangkok (Tailàndia), porta d'entrada a països com Vietnam, Cambodja, Laos... Ens han parlat especialment bé de Laos, però tota aquesta part del viatge està molt verda.

Finalment, tenim molt clar que volem anar a Indonèsia, un país on trobarem grans muntanyes, volcans, selves... i un fons marí espectacular per fer-hi submarinisme.
És probable que a Indonèsia ens hi estem 2 mesos, però ja veurem...

Tot està per descobrir!

3 comentaris:

vafalungo ha dit...

Aix, ho saps, oi, que et trobarem molt a faltar?
Gaudeix molt, viu tot el que aquesta experiència t'oferirà i fes-nos molta enveja!
Una abraçada molt gran!

Xinxeta ha dit...

vaia viatget Edu!! què guai! i quant de temps que estareu fora, això és un SENYOR viatge!
és molt interessant això que dius que si en algun lloc hi ha alguna cosa en la qual pogueu cooperar us hi quedareu.
Molta sort i que us vagi moooolt bé el viatge! ja aniré seguint com va per aquí!

una abraçada!!

Unknown ha dit...

Cabrón!!!

Com diu en Vafalungo, no saps com et trobarem a faltar...però com a company teu de viatges que he estat en diverses ocasions, se que si algú mereix viure una experiència com aquesta ets tú! sé que disfrutaràs i exprimiràs tot allò que els teus sentits puguin captar de l'entorn, i que tot allò que aprenguis farà creixer una mica més per dins aquest genial cigronet...

ET DESITJO EL MILLOR ARA I SEMPRE!!!!

Pedrín